Διαφημιστείτε στην Φινλανδία

Διαφημιστείτε στην Φινλανδία

Πρόταση συνεργασίας για διαφήμιση- προβολή τουριστικών υπηρεσιών
Κατεβάστε την πρόταση συνεργασίας για να την διαβάσετε εδώ

1ο Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" στο Ελσίνκι/ Φινλανδία 23-24 Οκτωβρίου 2015

Το φεστιβάλ θα καλύψει τηλεοπτικά η ΕΡΤ3 με την εκπομπή «Διασπορά»

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Φινλανδία, και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού


   Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) «Ελλάδα Παντού» σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Φινλανδο-Ελληνικών Σωματείων με έδρα την Φινλανδία (18 Φινλανδο-ελληνικά σωματεία με 1850 μέλη), και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Φινλανδίας, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2015.

  Κύριος σκοπός του φεστιβάλ είναι να αναδείξει τις σχέσεις των δύο χωρών, να προωθήσει προϊόντα, υπηρεσίες και πολιτισμό από την Ελλάδα, και φυσικά να αναδείξει την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την κοινωνική οικονομία.

Σε ότι αφορά στους στόχους μας για την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας , και την προώθηση του διαπολιτιστικού διαλόγου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τέσσερις (4) θεματικές ενότητες την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ελσίνκι (Eurooppasali):

1.     Έκθεση Ελληνικών εικαστικών έργων

·       12:00 – 13:00 Greek Art Exhibition “Ellada Pantou” powered by “Art Kolonaki”

2.     Δράση δικτύωσης των επαγγελματιών της Ελληνικής κουζίνας και εμπορίου, και δειγματισμός-προώθηση Ελληνικών προϊόντων.

·       13:00 – 15:45 «Be healthy and happy: The Art of Greek Cuisine and Nature»
(Small Buffet included, offered by Greek restaurants in Helsinki)


3.     Δράση ανάδειξης διαπολιτιστικών σχέσεων

·       15:45 – 17:00 “Finland – Greece: Over 100 years of friendship and collaboration”

·       17:00 – 18:00 “Culture in focus”

4.    Δράση προώθησης και διαφήμισης του ελληνικού τουρισμού και τουριστικών υπηρεσιών.

·      18:00 – 19:30 «Filoxenia means…»

Η γλώσσα επικοινωνίας θα είναι η Αγγλική, και η Φινλανδική και το πρόγραμμα έχει ώς εξής:

 • Video presentation “Greek Tourism, an eternal journey”   Text Narrative
 • Skaltsi Stavroula Swedish E.O.T. Director (Scandinavia, Finland and Baltic States division)
 • Eero Nokela: President of the Finnish Guild of Travel journalists ”Finnish tourism in Greece”, Travel journalist, tour conductor
 • Eleni Dimopoulou Executive Regional Councillor for tourism Promotion /Attica Prefecture “The Greatest Live of your Life! - Athens Attica”
 • Thomas Sopilidis President /CEO “Ellada Pantou”
  «Unique holidays, for independent travelers» Traveling to Greece: Presenting Νew Destinations / Hotel Sponsors
 • Lottary: Win a holiday in Greece!
   Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου από 6 το απόγευμα μέχρι 1 τα ξημερώματα, στο ιστορικό Restaurant«Kaisaniemi» στο Ελσίνκι θα πραγματοποιηθούν μουσικο-χορευτικές εκδηλώσεις, και παράλληλη έκθεση εικαστικών έργων για να γιορτάσουμε τα 35 χρόνια της Ομοσπονδίας Φινλανδο-Ελληνικών σωματείων ( 1850 μέλη σε 18 πόλεις) και αναμένονται να συμμετάσχουν πάνω από 280-320 άτομα από όλη την Φινλανδία.

Targetgroup που αναμένονται και στις δύο εκδηλώσεις:

 • Ηλικία 18-24 10%       (50% Γυναίκες / 50% Άντρες)
 • Ηλικία 25-44 30%   (60% Γυναίκες / 40% Άντρες)
 • Ηλικία 44-60 45%       (60% Γυναίκες / 40% Άντρες)
 • Ηλικία   60 +   15%  (70% Γυναίκες / 30% Άντρες)
Στο πλαίσιο της θεματικής «Filoxenia means…» και του Φεστιβάλ γενικότερα σας προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες διαφήμισης και προβολής:

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Ευρωπαικής επιτροπής:

·    Προβολή οπτικο-ακουστικού υλικού που θα μας διαθέσετε ( Βίντεο ή άλλου είδους παρουσίαση), και σύντομος σχολιασμός από τον πρόεδρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού» ( σύνολο διάρκειας 5 - 8 λεπτά μέγιστο) μέσω projector στην υπο-ενότητα «Uniqueholidays, forindependenttravelers» TravelingtoGreece: Presenting ΝewDestinations / HotelSponsors

·   Διανομή διαφημιστικού υλικού που θα μας διαθέσετε, κατά την διάρκεια της θεματικής (60-120 άτομα) Φυλλάδιο, cd, κλπ

·    Κατά την είσοδο τους οι επισκέπτες, θα έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε έντυπο, και να συμφωνούν να τους αποστέλλει η «Ελλάδα Παντού» και οι συνεργάτες της, νέα και προσφορές από Ελλάδα. Η λίστα αυτή θα διανεμηθεί ψηφιακά σε όλους τους χορηγούς – διαφημιζόμενους.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στο ιστορικό RestaurantKaisaniemi
 • Διανομή διαφημιστικού υλικού που θα μας διαθέσετε (280-320 άτομα) Φυλλάδιο, cd, κλπ κατά την είσοδό τους στον χώρο.
 • Κατά την είσοδο τους οι επισκέπτες, θα έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε έντυπο, και να συμφωνούν να τους αποστέλλει η «Ελλάδα Παντού» και οι συνεργάτες της, νέα και προσφορές από Ελλάδα. Η λίστα αυτή θα διανεμηθεί ψηφιακά σε όλους τους χορηγούς – διαφημιζόμενους.
Αποστολή διαφημιστικού υλικού στις κοινότητες-μέλη της ομοσπονδίας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης το Σάββατο, ότι διαφημιστικό υλικό έχει απομείνει τυχόν αδιάθετο, θα μοιραστεί στις μεγαλύτερες κοινότητες της Ομοσπονδίας (HELSINKI,TURKU, HAMINA,KUOPIO,TURKU,TAMPERE).

Διαδικτυακή διαφήμιση

           Προβολή του λογότυπού σας

 • Στην αφίσα και στο πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα διανεμηθεί ψηφιακά από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού» με την ένδειξη «Χορηγός»
 • Στην αποστολή του ενημερωτικού δελτίου (Newsletter) σε 2 (δύο) φάσεις τον Οκτώβριο του 2015 ((περίπου 5500 παραλήπτες ιδιώτες και επιχειρήσεις, ελληνικά και ξένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, επιμελητήρια, πρεσβείες και προξενεία, σύλλογοι και ομοσπονδίες, φορείς που μας υποστηρίζουν κλπ.). Το ένα θα αποσταλεί λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του φεστιβάλ και το άλλο λίγες μέρες μετά (αποτίμηση του φεστιβάλ).
 • Με αναρτήσεις στους «τοίχους» των συνδεδεμένων «Φίλων» (Περίπου 3,237 άτομα)  στο facebook προφίλ τους με ειδικό λογισμικό προβάλλοντας μαζικά τους χορηγούς (υπερ-σύνδεσμο-link στο ειδικό φωτογραφικό άλμπουμ)
 • Στην επίσημη  ιστοσελίδα μας  http://www.elladapantou.com με διαφημιστικά μπάνερ/λινκ στην κεντρική σελίδα (και όλες τις υποσελίδες) από 10 Οκτωβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2015
 • Στη σελίδα Facebook https://www.facebook.com/Elladapantou.infoμε ανάρτηση λογότυπου σε ειδικό φωτογραφικό άλμπουμ «Χορηγοί 1ου Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» στην Φινλανδία. (3,685 likes)
Προυποθέσεις συνεργασίας

Τα διαφημιστικά φυλλάδια ή άλλο υλικό θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά ή και παραπάνω γλώσσες, και να αποστείλετε τουλάχιστον 500 τεμάχια με μέγιστο 1500. Η κούτα στην οποία θα αποστείλετε το διαφημιστικό υλικό δεν μπορεί να ξεπερνάει τις παρακάτω διαστάσεις και κιλά:

·   Πλάτος 40 Εκατοστά

·   Μήκος 60 Εκατοστά,

·    Ύψος 50 εκατοστά και Μέγιστο βάρος 25 Κιλά!

Θα πρέπει να είναι πολύ καλά διαμορφωμένη για την ασφάλεια του περιεχομένου και να μην εμπεριέχει επικίνδυνα, ή εύθραυστα υλικά.

Η κούτα (ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ) θα πρέπει να αποσταλεί από εσάς για να την παραλάβουμε, μέχρι την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, με την ένδειξη «Ελλάδα Παντού – Ελσίνκι» στήν παρακάτω διεύθυνση:

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού» (υπ όψιν κ.Θωμά Σοπιλίδη) Ανατολικής Ρωμυλίας 80, Τ.Κ.16562 Γλυφάδα - Αθήνα

ΠΡΟΣΟΧΗ!  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΑΣ

 • Για την πραγματοποίηση της συνεργασίας απαιτείται η συνυπογραφή σχετικού συμφωνητικού που θα σας αποσταλεί και η εξόφληση να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέχρι την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στη τράπεζα:
EUROBANK Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0175.45.0200705032
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3902601750000450200705032
Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ»
BIC  ERBKGRAA

 Σε περίπτωση ολικής ακύρωσης του φεστιβάλ, ή των διαφημιστικών δράσεων λόγω ανωτέρας βίας τα χρήματα θα επιστραφούν στο ακέραιο. Δεν επιστρέφεται το διαφημιστικό υλικό, εκτός και αν αναληφθούν τα έξοδα από τον διαφημιζόμενο.

Το κόστος

Το κόστος της συμμετοχής είναι 499 ευρώ (405,69 ευρώ + 23% ΦΠΑ) και περιλαμβάνει δειγματισμό + Διαδικτυακή διαφήμιση

·   Την διαφήμιση, προβολή και δικτύωση σας κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.

·   Τα έξοδα αποστολής του διαφημιστικού υλικού στην Φινλανδία (από την έδρα μας)

·    Την δικτυακή διαφημιστική καμπάνια που περιγράφεται αναλυτικά παραπάνω

·    Την διανομή του διαφημιστικού υλικού που θα μας δώσετε.


Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση, και περαιτέρω συνεργασία

Με εκτίμηση

Θωμάς Σοπιλίδης

Πρόεδρος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού»

Κινητό 6932 302009 email: t.sopilidis@elladapantou.com

Διαβάστηκε 1958 φορές Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %19 %469 %2015 %13:%Σεπ

Χορηγοί Επικοινωνίας

08 newsville.jpg05 Epirus World.jpg09 pindakaas.jpg02 www.galaxias.com.au_logo.jpg06 omogeneiaka nea.jpg10 Elliniki Gnomi.png07 Alpha fm.jpg04 logo-radio-paris.png01 anadeikse to.jpg03 het podium.png