Διαφημιστική πρόταση – 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού»

Διαφημιστική πρόταση – 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού»

Διαφημιστική πρόταση – 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού»

Η «Ελλάδα Παντού» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση(ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) με έδρα στην Αθήνα, που έχει ως όραμα να μετουσιώσει την Ελληνική διασπορά σε ομογένεια, διεξάγοντας ομώνυμα φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» εντός και εκτός Ελλάδος.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» (22-31Μαΐου 2015) με συμμετοχές που οργανώνουν κατά τόπους φορείς σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο και σας καλεί να διαφημιστείτε στη διάρκεια αυτής της δράσης σε διεθνές επίπεδο.

Μέχρι στιγμής, και πριν λήξει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών, υπάρχουν συμμετοχές από Αυστραλία, Βέλγιο, Μαλαισία,Νορβηγία, Κίνα, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα.

Είναι μία καλή ευκαιρία για όσους θέλετε να διαφημίσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο και να στηρίξετε μία δράση με διεθνή απήχηση.

Η καινοτόμα αυτή δράση περιλαμβάνει όλα τα επικοινωνιακά οφέλη που επιζητά μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται ή θέλει να δραστηριοποιηθεί τόσο τοπικά σε μια χώρα όσο και στο εξωτερικό.

Χορηγός- 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» 22-31 Μαΐου2015 / 199 ευρώ + Φ.Π.Α. 23% (τελικό ποσό με ΦΠΑ 23%, 244,77€)

Τι περιλαμβάνει η διαφημιστική μας πρόταση:

·       Προβολή του λογότυπού σας στις αφίσες του φεστιβάλ σε όλες τις εκδηλώσεις ανά τον κόσμο.

·       Προβολή του λογότυπού σας στην αποστολή του δελτίου τύπου, με υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) προς τον ιστοχώρο σας

·       Προβολή του λογότυπού σας, με υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) προς τον ιστοχώρο σας, σε 2 (δύο) newsletter με 8000 περίπου παραλήπτες σε όλο το κόσμο. Το ένα θα αποσταλεί λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του διεθνούς φεστιβάλ, και το άλλο λίγες μέρες μετά (αποτίμηση του 2ου διεθνούς φεστιβάλ).

·        Καθημερινή 4ωρη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή μέσω διαδικτύου από το www.elladapantou.com, κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, με αναφορά των χορηγών ανά μία ώρα.

Επίσης, θα γινει και μια (1) δεκάλεπτη συνέντευξη-παρουσίαση του χορηγού κατα την διάρκεια του δεκαήμερου. Η εκπομπή θα έχει αναμεταδότες ανά τον κόσμο, όπως το GalaxiasRadio στην Αυστραλία, RadioParis στην Ελλάδα, θα προβάλλεται σε ένα από τα καλύτερα Ελληνόφωνα ειδησεογραφικά στον κόσμο hetpodium.com και άλλα πολλά πόρταλ ενημέρωσης ανά τον κόσμο, που θα ανακοινωθούν εντός ολίγων ημερών.

     Διαδικτυακή προβολή:

  • Στην επίσημη ιστοσελίδα μαςhttps://www.elladapantou.com/ με διαφημιστικά μπάνερ/λινκ στην κεντρική σελίδα
  • Στη σελίδαFacebookΕλλάδα Παντού” (3455 Likes) και στο προφίλ “Ελλάδα Παντούμε ανάρτηση λογότυπου με link σε ειδικό φωτογραφικό άλμπουμ «Χορηγοί 2ου διεθνούς φεστιβάλ Ελλάδα Παντού»
  • Αναρτήσεις στο facebook στους 2958 «φίλους» του προφίλ μας, με προσωπική ανάρτηση στον καθένα ξεχωριστά ( με λογισμικό) με λινκ προς τους χορηγούς μας ( σε facebookphotoalbum που περιγράφεται παραπάνω)
  • Αναφορές στο facebook event
  • Ταυτόχρονη προβολή όλων των σχετικών αναρτήσεων για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ελλάδα Παντού στο Twitter και στο Google+
Οι επιχειρήσεις με λογιστική έδρα εκτός Ελλάδας απαλλάσσονται του ΦΠΑ αλλά το τελικό κόστος παραμένει το ίδιο, δηλαδή 244,77€.

Για την πραγματοποίηση της συνεργασίας απαιτείται η συνυπογραφή σχετικού συμφωνητικού που θα σας αποσταλεί, και η εξόφληση να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέχρι την Παρασκευή 15 Μαίου 2015 στη τράπεζα:

EUROBANK Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0175.45.0200705032 Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3902601750000450200705032

Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΛΛΑΔΑ   ΠΑΝΤΟΥ» BIC ERBKGRAA

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Με εκτίμηση

Θωμάς Σοπιλίδης

Πρόεδρος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού»

Διαβάστηκε 2152 φορές Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %07 %819 %2015 %21:%Μαϊ

Χορηγοί Επικοινωνίας

01 anadeikse to.jpg08 newsville.jpg03 het podium.png05 Epirus World.jpg04 logo-radio-paris.png06 omogeneiaka nea.jpg09 pindakaas.jpg02 www.galaxias.com.au_logo.jpg10 Elliniki Gnomi.png07 Alpha fm.jpg