Ισολογισμός / Αποτελέσματα χρήσης 2014

Ισολογισμός / Αποτελέσματα χρήσης 2014


Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, συνεταιριστές και υποστηριχτές της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.  "Ελλάδα Παντού", σας παραθέτουμε τον ισολογισμό και τα αποτέλεσματα χρήστης  που εγκρίθηκε από την Γενική συνέλευση της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ στις 25 Μαρτίου 2015.
Προς ενημέρωση όλων σας, σας ενημερώνουμε πως διατηρούμε προαιρετικά διπλογραφικά βιβλία ώστε να έχουμε την μέγιστη διαφάνεια σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, και σας τα παραθέτουμε.

«Κατά την περίοδο 06.12.2013 έως 31.12.2013 έγιναν όλες οι Διοικητικές εργασίες της ίδρυσης, οργάνωσης, καταχώρισης, έγκρισης κλπ της Κοινωνικής Συνεταιριστικής επιχείρησης "ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ" και άρχισε η λειτουργία της, την Δευτέρα 6 Ιανουρίου 2014

Έγιναν πολλές συναντήσεις με άλλους φορείς με παρεμφερείς στόχους, πολλές συμμετοχές σε σημαντικά συνέδρια. Πραγματοποιήθηκαν πολλές εκδηλώσεις στο εσωτερικό αλλά και σε διάφορες χώρες (Γερμανία, Βέλγιο, Ελλάδα, Νορβηγία κ.α.) για την ενημέρωση, προώθηση και προαγωγή των επιχειρηματικών στόχων της επιχείρησης μας.

Τα αποτελέσματα είναι αξιοσημείωτα.

Επετεύχθη μέρος του σημαντικού στόχου της επιχείρησης να φέρει κοντά πολλές κοινότητες Ελλήνων στις Ευρωπαϊκές χώρες. Ο μεγάλος σχετικά πίνακας των αιτήσεων για να γίνουν μέλη της επιχείρησης μας από την Ευρώπη είναι μια μικρή επιβράβευση των επιτυχημένων προσπαθειών μας.

Το κλείσιμο των Λογιστικών βιβλίων στο τέλος του έτους 2014 παρουσιάζει πολύ μικρό κέρδος, ( με ζημία μετά το τέλος επιτηδεύματος) το οποίο όμως είναι σημαντικό γεγονός, αν ληφθεί υπόψη ότι είναι το πρώτο έτος λειτουργίας της επιχείρησης μας, μέσα σε ένα δύσκολο Ελληνικό και όχι μόνο οικονομικό περιβάλλον.

Σημαντικό στοιχείο όμως είναι πως παρ΄όλες τις αντιξοότητες, και ειδικά μέσω κρίσης, το επικοινωνιακό άνοιγμα της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού» είμαι μεγάλο, με αποτέλεσμα η ιδέα του Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» να αρχίζε ινα έχει οπαδούς και υποστηριχτές σε διάφορες χώρες του κόσμου. Είναι σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς πως η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Ελλάδα Παντού» δεν έχει επιχορηγηθεί από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

Συνεχίζουμε δυνατά!

Με εκτίμηση
Θωμάς Σοπιλίδης Πρόεδρος
Σταύρος Λαζάκης Αντιπρόεδρος
Νίκος Μαρνιέρος Γραμματέας

Διαβάστηκε 6081 φορές Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %19 %653 %2015 %17:%Ιουν
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αποτελέσματα χρήσης 2015 »

Χορηγοί Επικοινωνίας

09 pindakaas.jpg02 www.galaxias.com.au_logo.jpg10 Elliniki Gnomi.png04 logo-radio-paris.png07 Alpha fm.jpg08 newsville.jpg03 het podium.png01 anadeikse to.jpg05 Epirus World.jpg06 omogeneiaka nea.jpg